Skip to main content

De trainingen en opleidingen worden op maat gemaakt en zijn gericht op het verbeteren van de vaardigheden en kennis van jouw personeel. Wil jij ook het beste uit je organisatie halen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Het sociaal domein verandert continu. Hierdoor worden er steeds andere en soms zwaardere eisen gesteld aan professionals in het sociaal domein. Om inwoners de meest effectieve dienstverlening te kunnen bieden is het nodig je als professional te blijven ontwikkelen. IK advisering biedt met haar opleidingsbureau Professionals Q’lub hiervoor alle mogelijkheden.

IK advisering onderscheidt zich door het nastreven van haar visie op het Sociaal Domein: de inwoner staat centraal. Inwoners met een hulpvraag willen goed geholpen worden en hebben behoefte aan gastvrijheid, begrip en transparantie. Zijn deze facetten op orde, dan heeft dat een enorm effect op het werkgeluk en productiviteit van de professional. De speerpunten worden als leidraad in al onze trainingen doorgevoerd. Wij hebben gekeken welke tools professionals nodig hebben om de inwoner zo goed, efficiënt en veilig mogelijk te helpen. Daarop heeft de Professionals Q’lub haar opleidingsaanbod gecreëerd. Van Basiscursus Participatiewet tot Actualiteitencollege Jeugd en van een VR-training Omgaan met emotie en agressie tot Stress-sensitief werken.

Al onze trainingen zijn opgebouwd rondom de vraag: wat heb jij als professional nodig om de dienstverlening zo vorm te geven dat de inwoner zo goed mogelijk ondersteund wordt?

IK advisering helpt u verder met uw opleidingsvraagstukken

Meer weten?

In een wereld die continue verandert moeten we ons blijvend ontwikkelen willen we relevant blijven. Veerkrachtig zijn en altijd werken aan je eigen unieke skillset wordt alleen nog maar belangrijker. Daar helpen we je met onze trainingen graag bij!

Professionals Q'lub