Skip to main content

André de Winter

André heeft na 35 jaar ervaring bij diverse gemeenten in 2020 IK advisering opgericht. Hij is adviseur, project-manager en procesbegeleider in het sociaal domein met een passie voor integrale dienstverlening.

Diallo Nijburg

Diallo is sinds de oprichting betrokken bij IK advisering en voert opdrachten uit in het sociaal domein als adviseur, projectleider of procesbegeleider. Daarnaast geeft hij met ‘Wij van Van Wanten’ organisatieadvies en training op het gebied van stresspreventie en werkgeluk.

Tirza de Winter

Tirza is sinds de oprichting van IK advisering in diverse rollen betrokken geweest. Na haar WO-opleiding Antropologie is zij begonnen als junior adviseur en werkt zij mee in verschillende projecten.

Liz Servais

Liz is een doorgewinterde projectleider met een ruime ervaring in het Sociaal Domein. Ze heeft vaardigheden op het gebied van procesmanagement, coaching, en interim-management. Met die achtergrond is zij een waardevolle toevoeging aan het projectteam van IK.

Eline van Braak

Eline werkte jarenlang voor gemeenten als beleidsmedewerker en strategisch adviseur in het sociaal domein. Nu schrijft ze voor IK advisering en heeft ze haar eigen coachpraktijk ‘Voor rake zaken’.

Mart Witteman

Mart Witteman is eind 2022 aan de slag gegaan als adviseur bij IK advisering. Mart heeft ervaring als zorgconsulent en met het werken in een integrale toegang. Hij komt uit de uitvoering zet daarom de inwoner altijd op één!

Esmée Mauer

Van LinkedIn-post tot strategiebrainstorm: als freelance tekstschrijver en communicatieadviseur ondersteunt Esmée IK advisering bij diverse vraagstukken.

Lady

Lady is dé mascotte van IK advisering. Haar specialisaties zijn: wandelen buiten, pootjes geven en zij is een echte knuffelkont

Stijn van Cleef

Stijn is bestuurskundige en jurist en werkt als strategisch juridisch adviseur bij de gemeente Nijmegen. Vanuit zijn eigen advies- en opleidingspraktijk is hij verbonden aan IK advisering.

Jeanet Heinen

Jeanet is een ondernemende duizendpoot. Of het nu gaat om een krachtig communicatieadvies, of het geven van een training op het gebied van gastvrijheid. Van goede dienstverlening gaat Jeanet bruisen! Haar bekendheid met NLP-technieken en werkervaring in gemeenteland komen haar hierbij goed van pas.

Jij?

Denk je dat jouw expertise IK advisering goed aanvult? Dan gaan wij graag met je in gesprek! Neem dan zeker contact op en wie weet word jij onze nieuwe samenwerkingspartner!

Contact:

Over André de Winter, oprichter van IK advisering

Na ruim 35 jaar en diverse management- en interimfuncties bij verschillende gemeenten in heel Nederland, onder andere als ICT-projectmanager, zag André hoe het anders kan. En dat was het begin van IK advisering.

“Met IK advisering wil ik zorgen voor de verbinding binnen het sociaal domein. Mensen laten doen waar ze goed in zijn en laten zien dat het echt anders kan en misschien ook wel anders moet. Door samenwerkingen aan te gaan met de betrokkenen en experts uit mijn netwerk en de inwoner altijd centraal te zetten, wil ik echt het verschil maken, met als einddoel een (kosten)efficiënte en toegankelijke dienstverlening voor mijn opdrachtgevers.”

Het uitgangspunt van IK advisering is ‘haal niet buiten naar binnen, maar breng binnen naar buiten’. Wij willen zorgen voor de verbinding tussen alle betrokkenen: van beleidsmedewerker tot inwoner en van welzijnsmedewerker tot wethouder. Hierbij is de systeemwereld van de gemeente hoogstens een hulpmiddel om te kunnen doen wat nodig is. Door eerst een scan uit te voeren, maken we inzichtelijk waar optimalisaties mogelijk zijn. Vervolgens zorgen we desgewenst voor een op maat gemaakte aanpak en de juiste samenwerkingspartners om daadwerkelijk het verschil te maken voor jouw gemeente.